Zatrudnimy eksperta ds. monitoringu

Zatrudnimy eksperta ds. monitoringu do pracy w projekcie „Lubelskie Gwarancje na START” dot. monitorowania jednostek samorządu terytorialnego pod kątem przestrzegania przepisów Konwencji ONZ nt. praw osób niepełnosprawnych.

Szukamy osoby z doświadczeniem w działalności strażniczej, do pracy na umowę zlecenie (może to być traktowane jako druga praca, ale niekiedy wymaga dyspozycyjności również przed południem). Działania będą prowadzone w powiatach: Chełm, chełmskim, włodawskim, łęczyńskim, świdnickim oraz krasnostawskim. Część analityczną można wykonywać z dowolnego miejsca z dostępem do internetu, np. z domu.

Szacunkowy czas pracy to 45 godzin miesięcznie w okresie od początku stycznia 2018 roku do końca stycznia 2019 roku.

Na oferty czekamy do 29 grudnia 2017 roku godz. 23:59. Szczegóły dot. zapytania ofertowego oraz składania ofert opublikowaliśmy w naszym Biuletynie Informacji Publicznej: http://www.fundacjawolnosci.org/bip/index.php?id=216&id2=110

Poniżej lista dokumentów, z którymi warto się zapoznać:

1. Formularz oferty (Załącznik nr 1).
2. Oświadczenie (Załącznik nr 2).
3. Życiorys zawodowy (Załącznik nr 3).
4. Metodologia prowadzenia monitoringu (Załącznik nr 4)

Pobierz zapytanie ofertowe w formacie PDF