Konferencja „Obywatelski Lublin – Aktywni Obywatele”

Związek flopStowarzyszeń Forum Lubelskich Organizacji Pozarządowych i Gmina Lublin, we współpracy z Instytutem Socjologii Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II w Lublinie, serdecznie zapraszają przedstawicieli organizacji pozarządowych, administracji publicznej oraz mieszkańców Lublina na konferencję „OBYWATELSKI LUBLIN – AKTYWNI OBYWATELE”, podsumowującą projekt „Lubelska Busola – wyznaczanie kierunku rozwoju systemu konsultacji społecznych Gminy Lublin z organizacjami pozarządowymi” współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Konferencja odbędzie się o godz. 11.00 w dn. 16 grudnia 2014 r. (wtorek) w Ratuszu w Lublinie przy Pl. Łokietka 1, Sala obrad Rady Miasta Lublin nr 2

Do pobrania:

Formularz Zgłoszeniowy na Konferencję.PDF