Granty na promocję głosowania w budżecie obywatelskim

Urząd Miasta szukam ciekawych, nieszablonowych pomysłów na promocję głosowania w Budżecie Obywatelskim! Zachęcamy organizacje pozarządowe do przedstawienia nam swojej koncepcji jak mogłaby wyglądać promocja Budżetu Obywatelskiego. Zależy nam na działaniach podejmowanych od połowy września do 10 października. Chcemy dofinansować najlepsze pomysły w ramach tzw. „małych grantów” czyli kwota na jeden projekt to maksymalnie 10 000 zł. Formalnie wnioski o takie małe granty będziemy przyjmowali od 22 sierpnia do 31 sierpnia. Decyzja zostanie podjęta w piątek 9 września. W serwisie Witkac opublikowaliśmy informację na temat naboru ofert: https://witkac.pl/#/contest/view?id=585. Dodatkowe informacje na ten temat przekażemy także na spotkaniu 23 sierpnia (wtorek) o godzinie 17:00 w sali 104, Kancelaria Prezydenta, ul. Bernardyńska 3 (Pałac Parysów), I piętro oraz będą publikowane na stronie www.ngo.lublin.eu.