Zapraszamy na spotkanie w Krasnymstawie

Lubisz, gdy jest uczciwie i przejrzyście ? Przyjdź na spotkanie z Fundacją Wolności w Krasnostawskim Domu Kultury.

Typowe biura porad prawnych zajmują się osobistymi przypadkami, głównie poradami z zakresu spraw konsumenckich i prawa pracy oraz karnego. Prowadzone przez Fundację biuro zajmuje się sprawami w interesie społecznym dotyczącymi przejrzystości działania organów władzy lokalnej, przeciwdziałania korupcji i konfliktowi interesów, nieprawidłowości i działań niezgodnych z prawem w sektorze publicznym.

Spotkanie odbędzie się 28 listopada (wtorek) o godz. 18tej w Krasnostawskim Domu Kultury, przy ul. Okrzei 10.

Uwaga! Nie pomagamy w prywatnych sprawach, np. w sytuacji, gdy urząd nie wypłaca należnych Ci pieniędzy albo niesłusznie nakazał rozbiórkę garażu.

Projekt dofinansowany ze środków Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich.